UppCom AB tar emot leverantörsfakturor elektroniskt

 
Det finns stora fördelar med elektroniska fakturor där vi tillsammans kommer att spara tid och pengar. 

För att ytterligare effektivisera hanteringen av leverantörsfakturor, går UppCom AB över till elektroniska fakturor och vi arbetar aktivt för att få fler leverantörer att skicka elektroniska fakturor till oss.

UppCom AB kommer på sikt att fasa ut möjligheten att ta emot pappersfakturor och vi uppmanar därför våra leverantörer att se över sina möjligheter att skicka elektroniska fakturor till oss.

För att underlätta övergången till elektroniska fakturor har vi sammanställt information som ni behöver för att skicka e-fakturor till oss. 

Skicka elektroniska leverantörsfakturor till UppCom AB:

Vi samarbetar med Swedbanks fakturaväxel och tar emot elektroniska fakturor i ett standardiserat filformat enligt SFTI, vilket underlättar för både köpare och säljare.

·         E-fakturaadress till UppCom AB:                            5560931809
·         Adress till vår VAN tjänst/fakturaväxel:                  SWEDSESS
·         Krav på fakturainnehåll och referenser:                  Instruktion ta emot

För att komma igång fyll i blanketten ´Instruktion ta emot´ och skicka till oss. Vi kontaktar er för att komma överens om tidpunkt för utbyte av elektroniska fakturor. 
Har ni frågor kring e-faktureringen är ni välkommen att kontakta oss svefaktura@uppvidinge.se

Nyheter

Driftinformation
För tillfället finns inga kända driftstörningar
Uppvidinge Kommun
UppCom AB                                                                Telefon:0474-476 50                                             info@uppcom.se
Besöksadress: Olofsgatan 8, 364 30 Åseda                                                                      Postadress: Box 4, 364 21 Åseda