Fiber i villa

Info om fiber

Är ni intresserade av fiber till er villa - klicka dig till din ort längst ner på sidan och lämna en intresseanmälan.

Just nu tar vi upp beställningar för utbyggnad av Åseda, Lenhovda och delar av Alstermo. Gå direkt till ditt område för att beställa fiber.

Ambassadör

Om du vill hjälpa till att öka intresset i ditt område kan du anmäla dig som ambassadör. På så vis kan du vara med och påverka utbyggnaden i ditt område. Anmäl dig till UppCom för mer information på info@uppcom.se.

Flerfamiljshus och företag

Vi erbjuder givetvis samtliga fastighetsägare i området fiber, dvs även ägare till hyresfastigheter och bostadsrätter såväl som företag. För mer information om hur vi kan ansluta er fastighet till fiber, kontakta UppCom på info@uppcom.se.


Frågor ställs till tel 0474-476 50 eller via mail till info@uppcom.se

 Varför ska du satsa på en fiberanslutning?

Fibern är en framtidssäker teknik med hög driftsäkerhet utan störningar från väder och vind. Fibern leder bland annat inte åska.

Fibern är en bra investering för framtida e-tjänster som kräver en driftsäker teknik så som säkrare fjärrsjukvård med bland annat trygghetslarm och övervakning.

Fibern kan säkra fastighetsvärdet då fler och fler inflyttade i kommunen frågar efter fiberteknik när de söker en fastighet.

Fibern ger en snabbare uppkoppling. Maxhastigheten är idag 1Gbit i UppComs nät. Fibern känner dock inga gränser. Framtidens tjänster med webbkameror och triple and play kommer att kräva högre bandbredd.


 Vad kan du få när du beställer en fiberuppkoppling?

Utbud av tjänster UppCom har ett samarbete med Wexnet (Växjö Energi) vilket innebär ett större utbud av tjänster i UppComs nät. Vi kan erbjuda triple play, dvs bredband, TV och telefoni. För aktuellt utbud av tjänster, gå in på Wexnets hemsida - www.wexnet.netlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Observera att prislistan gäller för privatpersoner.

Vad får ni!

•Nyckelfärdig lösning.

•Grävning ingår.

•Fiber hela vägen in i fastigheten

•Kommunikationsfördelare uppsatt (switch med upp till 5 portar)

•1000 Mbit rakt in i fastigheten

 Vad betalar du?

Installationsavgift:
Vi erbjuder en totalentreprenad där vi tar hand om hela anslutningen till en kostnad av
18 000 kr. Uppfylls kraven för ROT betalar du endast 16 688 kr enligt de nya bestämmelser för ROT-avdrag som gäller från och med 2016.

Månadsavgift:
- Nätavgift till UppCom är 175 kr för alla hastigheter utom 1Gbit där nätavgiften är 450 kr.
- Till detta kommer avgiften för de tjänster ni önskar enligt tjänsteleverantörens egen prislista. Lista med tjänsteleverantörerna hittar du på Wexnets hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Intresseanmälan:

 

 

 

Välj ort

 

Åseda

 

Norrhult

 

Klavreström

 

Lenhovda

 

Älghult

 

Alstermo

 

 

 

 

Nyheter

Driftinformation
För tillfället finns inga kända driftstörningar
Uppvidinge Kommun
UppCom AB                                                                Telefon:0474-476 50                                             info@uppcom.se
Besöksadress: Olofsgatan 8, 364 30 Åseda                                                                      Postadress: Box 4, 364 21 Åseda