Lenhovda Område 6 - Romarliden

Grävning påbörjad

Om vi inte redan har grävt förbi din tomt kan du fortfarande beställa din fiberanslutning. Ladda ner beställningsblanketten här PDFeller skicka in en intresseanmälan så skickar vi ut en beställningsblankett till er brevlåda.

Vi har samförlagt delar av området med E.ON. Vår utbyggnad har därför anpassats efter deras. Nu är E.ON klara och vi har påbörjat vår egna grävning.

v 15 kommer vår projektör Jonny Palm att ta kontakt med de som är kvar att gräva till (huvudsakligen Nöbbelegatan och Västergatan) och gemensamt kommer ni överens om var ni ska gå in i huset.

v 24 Nu börjar vi gräva de sista bitarna i Romarliden vilket är Nöbbelegatan och Västergatan. Blåsning av fibern och svetsning kommer att påbörjas efter semestern. Närmare besked om datum kommer senare.

v 34 De sista gatorna grävs nu. Blåsning och svetsning av fibern är planerad till september - början av oktober.

 

Inkomna intresseanmälningar:

 

 

 

 

 

 

 

Område

Tot Antal fastigheter

Antal intresseanmälningar

Antal beställningar som krävs för utbyggnad

Område 6 Romarliden

61 st

19 st

18 st

Nyheter

Driftinformation
För tillfället finns inga kända driftstörningar
Uppvidinge Kommun
UppCom AB                                                                Telefon:0474-476 50                                             info@uppcom.se
Besöksadress: Olofsgatan 8, 364 30 Åseda                                                                      Postadress: Box 4, 364 21 Åseda