Beställning av tjänst

T3

www.t3.se

 kundservice@t3.se

undefined 0770-350 330

Öppettider
Måndag-fredag: 08.00-18.00
Helg: 10.00-14.00

 

Telecom3 Sverige AB (T3)
Box 133
901 04 Umeå

T3 - Kampanj 100/10 Mbit/s

Kampanjpris
70 kr
Kampanjtid
4 mån
Månadskostnad efter kampanj
139 kr
Startavgift
0 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
Innevarande månad + 1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

DEN NORRLÄNDSKA BREDBANDSLEVERANTÖREN.undefined

T3 ÄR NU A3! 
A3 har nu samlat alla sina varumärken under ett och samma tak. För dig som är blivande kund behöver du inte oroa dig; vi har samma högkvalitetstjänster och norrländska servicetänk som alltid. 

LÅNG ERFARENHET 
A3 är ett helt nytt bolag, men vi har ändå lång erfarenhet. Vi bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå.

LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD 
Vi är A3, ett norrländskare IT- och bredbandsbolag som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när den som bäst behövs gör vi tillvaron på nätet enkel, trygg och i balans med allt annat i livet. 

SUPERSNABBT BREDBAND FÖR JUST DINA BEHOV 
Självklart ligger vårt bredband bra till i Netflix och STEAMs prestandamätningar, vilket innebär att du får bästa möjliga prestanda för att se film och spela spel. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router. 

ALLA VÅRA KUNDER FÅR VÅR UNIKA ID-BEVAKNINGSTJÄNST PÅ KÖPET! 
Tjänsten hjälper dig att hålla koll på din digitala identitet och är ett hjälpmedel för dig att lättare upptäcka om du blivit utsatt för ID-kapning. Vi erbjuder dessutom det prisbelönta antivirusprogrammet Panda Antivirus som gör att du släppa oron för virus och onlinebedrägerier. 

Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster.
www.A3.se