Beställning av tjänst

AllTele

www.alltele.se

 

Kontakt

kundservice@alltele.se

 

0910 - 79 80 00

Vardag 08 - 18

Helg 10 - 14

 

AllTele
Box 11048
100 61 Stockholm
 

 

AllTele - 250/250 Mbit/s - Kampanj: 4 månader halva priset!

Kampanjpris
130 kr
Kampanjtid
4 mån
Månadskostnad efter kampanj
259 kr
Startavgift
0 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

AllTele

ALLTELE ÄR NU A3!
A3 har nu samlat alla sina varumärken under ett och samma tak. För dig som är blivande kund behöver du inte oroa dig; vi har samma högkvalitetstjänster och norrländska servicetänk som alltid.

LÅNG ERFARENHET
A3 är ett helt nytt bolag, men vi har ändå lång erfarenhet. Vi bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå.

LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD
Vi är A3, ett norrländskare IT- och bredbandsbolag som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när den som bäst behövs gör vi tillvaron på nätet enkel, trygg och i balans med allt annat i livet.

SUPERSNABBT BREDBAND FÖR JUST DINA BEHOV
Självklart ligger vårt bredband bra till i Netflix och STEAMs prestandamätningar, vilket innebär att du får bästa möjliga prestanda för att se film och spela spel. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router.

ALLA VÅRA KUNDER FÅR VÅR UNIKA ID-BEVAKNINGSTJÄNST PÅ KÖPET!
Tjänsten hjälper dig att hålla koll på din digitala identitet och är ett hjälpmedel för dig att lättare upptäcka om du blivit utsatt för ID-kapning. Vi erbjuder dessutom det prisbelönta antivirusprogrammet Panda Antivirus som gör att du släppa oron för virus och onlinebedrägerier.

Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster. www.A3.se